skip to Main Content

DHL Express, empresa de transport urgent internacional, convoca una nova edició dels Premis DHL Atlas a l’Exportació 2020, uns guardons que van néixer amb l’objectiu de fer costat a les pimes que aposten pels mercats internacionals i que s’esforcen dia a dia per ser més innovadores i competitives.

Enguany els premis adquireixen encara més significat en un període complicat i marcat per la pandèmia, i en el qual, malgrat les circumstàncies, moltes pimes van decidir traspassar fronteres i endinsar-se en nous mercats.

Amb més de 10 edicions celebrades a Espanya i prop de 500 candidatures presentades en els últims cinc anys, aquests guardons compten amb quatre categories:

  • Gran Premi Atlas a l’Exportació, concedit a l’empresa que hagi aconseguit majors èxits durant l’any 2020, en termes d’exportació.
  • Accèssit a l’Exportació més Innovadora, a l’empresa que hagi aplicat un major grau d’innovació en la gestió del seu projecte d’exportació en 2020.
  • Accèssit a l’Exportació més Sostenible, atorgat a l’empresa que hagi inclòs més accions sostenibles en el seu procés exportador en 2020.
  • Accèssit a l’Exportació a través de l’e-commerce per a l’empresa amb major creixement en termes d’exportació en 2020: obertura de nous mercats, obertura de mercats en països emergents i increment de facturació específicament quant a exportacions a través de e-commerce.

El jurat, presidit per la secretària d’Estat de Comerç, Xiana Méndez, i compost per experts independents i professionals de la Cambra de Comerç d’Espanya, Foro de Marcas Renombradas, ICEX, Cercle d’Empresaris i Adigital, analitzarà la trajectòria exportadora, l’equip humà, la innovació, la sostenibilitat i la diversitat i igualtat de les pimes candidates.

El període per a presentar les candidatures estarà obert fins al 19 de setembre de 2021, a través de la web www.premiosdhlatlas.com. La pime guanyadora de la categoria Gran Premi Atlas rebrà finançament per a una missió comercial a un país de la seva elecció per a continuar obrint nous mercats internacionals.

Inscriu-te a la newsletter

Inspiració, tendències i opinió per a professionals de la tecnologia

He llegit i accepto l'Avís legal.


Back To Top