Tecnología para los negocios - 15 anys digitalitzant els Recursos Humans

null

Qui som

Squarepoint, consultora tecnològica especialitzada a oferir solucions per a la Gestió de Persones, posa la tecnologia al servei de mitjanes i grans empreses per ajudar-les a gestionar el seu actiu més valuós, les persones, i que puguin desenvolupar tot el seu potencial.

Som un partner integral amb un triple enfocament: consultoria tecnològica per a la implantació de solucions, proveïdor de serveis d’outsourcing de nòmines i gestió de persones, i desenvolupador de la solució SaaS per a la gestió i signatura electrònica de documentació laboral Hire & Sign by Squarepoint.

En l’actualitat, comptem amb oficines a Barcelona i Madrid i més de 70 professionals treballant per arribar a ser el millor soci tecnològic i impulsar la digitalització dels departaments de Gestió de Persones.

Consultoria: unim tecnologia i estratègia per potenciar la gestió de persones

Com a consultora, oferim un ampli ventall de serveis que combinen tecnologia i estratègia per potenciar la gestió de persones en les organitzacions. Alguns dels serveis destacats inclouen:

Auditoria d’implantacions

Fem una anàlisi exhaustiva de l’eficiència, vigència i seguretat de les eines utilitzades per a la gestió de nòmines, administració de personal i gestió del talent.

Consultora de solucions

Oferim assessorament per a definir els processos i eines òptims en l’àrea de Gestió de Recursos Humans (HCM) i altres aplicacions corporatives.

Implantació de software

El nostre equip està format per professionals certificats en les tecnologies i soluciones dels principals fabricants de software de RRHH del mercat, el qual ens permet implantar les seves solucions.

Manteniment i evolució

Oferim serveis de suport a l’usuari, manteniment evolutiu, correctiu i legal per garantir l’eficiència, seguretat i adaptació a la legislació vigent en les eines emprades.

Integració i desenvolupament a mida

Ens encarreguem de connectar les solucions de RRHH entre elles i amb altres aplicacions corporatives, a més d’implementar funcionalitats personalitzades segons les necessitats de l’organització.

Viatge al cloud

Oferim assessorament i expertise tècnic per ajudar les organitzacions a migrar la seva infraestructura a plataformes SaaS (Software as a Service) de forma segura i eficient.

A més, com a partner de Cegid, som especialistes en aquestes solucions: PeopleNet, una solució SaaS per a la gestió de nòmina en grans empreses; Core HR, una solució per a l’administració de personal; i Visualtime, una eina per a la gestió del temps en grans empreses.

També podem destacar els serveis de manteniment evolutiu, correctiu i instal·lació d’actualització per garantir l’eficiència i actualització dels productes

BPO: Posa la teva gestió de nòmines i administració de personal en les millors

A la nostra empresa, ens especialitzem en serveis de Business Process Outsourcing (BPO) per ajudar a mitjanes i grans empreses a transformar la seva àrea de Recursos Humans. La nostra experiència tecnològica, laboral i fiscal t’ofereix l’oportunitat de centrar-te en el nucli del teu negoci mentre mantenim el control estratègic.

Des de 2018, hem estat donant suport als nostres clients per tal que guanyin temps, redueixin costos i compleixin amb les exigències legals. El nostre equip compromès i proper s’adapta a les teves necessitats i treballa amb eficiència per aconseguir els millors resultats.

Hi ha diversos factors que ens distingeixen:

  • Tecnologia: som experts en automatització de processos, el que et permet optimitzar les teves operacions i estalviar temps i recursos.
  • Flexibilitat: dimensionem els nostres serveis segons les teves necessitats específiques, oferint solucions personalitzades que s’adapten a la teva organització.
  • Seguretat i qualitat: la nostra excel·lència està certificada per AENOR, garantint la confidencialitat i protecció de les teves dades.

 

La nostra metodologia simplifica la teva gestió:

  • Creem un Portal del Treballador i del Manager perquè puguis visualitzar i gestionar la teva plantilla de manera eficient, amb accés fàcil i ràpid.
  • Et proporcionem un usuari propi perquè puguis operar i accedir directament a la informació rellevant.
  • T’ajudem a aprofitar al màxim les dades, generant informes i anàlisis que donin suport a les teves decisions estratègiques.

Amb professionals qualificats i certificats, des de les nostres oficines a Barcelona i Madrid, un gestor de servei estarà dedicat a atendre les teves necessitats. Estem disponibles per telèfon, correu electrònic i plataformes en línia per oferir-te el suport necessari.

Confia en nosaltres per potenciar la teva gestió de nòmines i administració de personal, recolzats en els nostres 15 anys d’experiència en solucions tecnològiques de Recursos Humans. Simplifica els teus processos i obtén resultats òptims amb el nostre servei de BPO.

null

Hire & Sign by Squarepoint: Revoluciona la teva gestió i signatura electrònica de documents laborals

Com a consultora tecnològica especialitzada a oferir solucions per a la Gestió de Persones, estem orgullosos d’oferir al mercat Hire & Sign. Una solució dissenyada per impulsar la productivitat de les empreses més exigents en matèria de gestió laboral. Un software fàcil i intuïtiu, que permet automatitzar la preparació, l’enviament i el seguiment de la signatura de documentació laboral amb la garantia legal de la signatura electrònica de Signaturit.

A Squarepoint som coneixedors del dia a dia dels departaments de Gestió de Persones i de l’Àrea Laboral, i per això hem dissenyat una solució que aporta beneficis tangibles a tota l’organització, mitjançant l’agilització de la gestió de la documentació laboral. Empreses amb gran nombre de treballadors, centres de treball dispersos geogràficament, alta rotació i estacionalitat, a causa de les nombroses altes i baixes que han de gestionar diàriament, necessiten una eina que els faci ser més eficients i estalviar costos operatius.

Una solució de
Squarepoint


Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

Squarepoint
Ibexa
PymeLegal
CRONUTS.DIGITAL
MetaverLand
Projeccions PDC
ADTEL
Lleida.net
Software Greenhouse
Gotoclient
Mastertec3D
ITEQUIA
CUATROOCHENTA
Iberent
Grupo Sermicro
Keyrus
Alarona Studio
Camerfirma
IEAISA
ABAST
b2b.studio
Trusted Advisors
CHATFORCE
KTYA
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
INNOVAmee
Ipsum Expert
Nominalia
Olivia Express
Wolters Kluwer
Zoho