Tecnología para los negocios - Reptes i prioritats de la transformació empresarial a Barcelona


La transformació empresarial és un procés 360º que no sols implica l’impuls de la digitalització i l’automatització, sinó també la innovació tecnològica, la definició de nous models de treball, major flexibilitat, o fins i tot qualsevol canvi encaminat a reduir despeses i augmentar rendiment. Per a ajudar a les organitzacions en aquest camí, des de Més Empresa posem en marxa uns tallers itinerants sota la temàtica ‘Reptes i prioritats de la transformació empresarial’, que es realitzaran en diferents ciutats d’Espanya al llarg dels pròxims mesos.

Els tallers estaran dinamitzades per Laura Zacarés, coordinadora de Transferència Tecnològica de Incotec. En ells es treballarà la identificació, d’una manera col·laborativa i pràctica, dels principals reptes i prioritats en la transformació empresarial, així com les accions necessàries per a portar-la endavant.

Estan especialment orientats a PIMES o organitzacions a partir de 40 treballadors i grans corporacions de qualsevol sector o àmbit de l’activitat, encara que es prioritzaran els perfils tecnològics i industrials.

Aquesta sessió tindrà lloc a Barcelona. Els assistent no hauran de portar cap material, ja que tot serà proporcionat en les instal·lacions de la Cambra de Comerç de Barcelona.


Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

Camerfirma
IEAISA
ABAST
OOMKT
Trusted Advisors
SERHS Serveis
CHATFORCE
DSALES 4.0
Doonamis
KTYA
Artimedia
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
Audiovisuals Data
INNOVAmee
Ipsum Expert
LightEyes
Nominalia
Olivia Express
OPTIMOCLICK
SCHUMPIT
Wolters Kluwer
Zoho