Què aprendràs?

La Cambra de Barcelona i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori convoquen un cicle de 2 webinars gratuïts i oberts a tothom per debatre i reflexionar sobre l’aplicació de la Intel·ligència Artificial al NewSpace. Es tracta de dos sectors amb una destacable importància dins de l’ecosistema tecnològic català per l’efecte d’arrossegament i aglutinador d’altres mercats.

El cicle s’inaugurarà amb un primer webinar on s’explicarà de manera conceptual la confluència dels dos sectors. A través d’un debat protagonitzat pels fundadors d’Earthpulse, un especialista en espai i l’altre en intel·ligència artificial, i d’una introducció teòrica per part de Carles Sierra de l’IIIA-CSIC, la sessió donarà resposta a de quina manera les dades satel·litàries poden ser tractades des de la intel·ligència artificial per a proporcionar informació de valor per a les empreses del territori i per la ciutadania.

Hora Programa Ponent
10:00h Benvinguda i introducció Daniel Marco – Director General d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya
10:05h La confluència entre el NewSpace i la Intel·ligència Artificial Carles Sierra – Director de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC)
10:15h El cas d’èxit d’Earthpulse Laura Moreno – Directora executiva d’EarthPulse
Juan B. Pedro – Director tècnic d’EarthPulse
Moderació a càrrec d’Antoni Paz – Director executiu de la Fundació KIMbcn
10:45h. Torn de preguntes
10:55h. Cloenda Ricard Vallespí – Responsable de projectes TIC de la Cambra de Comerç de Barcelona