skip to Main Content

El teletreball ja és una realitat. Un dels nous reptes per les empreses davant d’aquest està en el registre de la jornada laboral

Portem més de 40 dies on les situacions laborals actuals en la que es troben diferents sectors de la societat és molt diversa:

  • Grups de població que mantenen la seva activitat laboral en el lloc habitual de feina per la naturalesa de la pròpia activitat.
  • Alguns es troben en expedients de regulació temporal
  • Molts d’altres han vist com moltes empreses han trobat en el teletreball una forma òptima de poder mantenir la seva activitat recurrent.

Aquest últim punt ha generat diferents debats que promouen la consciència profesional de cada treballador, la seva competència i el nivell de confiança de tots els màxims responsables en els seus equips d’àrea. El fet que el lloc de feina s’hagi traslladat a algunes llars pot donar lloc a una relaxació en els registres de control de presència. I no, ens oblidem, actualment el control de presència o registre de jornada és obligatori a qualsevol activitat empresarial registrada.

Per això, tot i que les empreses estiguin apostant cada cop més pel teletreball, segueix sent obligatori el registre de jornada, el control de torns, el respecte als descansos.

Amb la llei a la mà, la falta de mitjans o la impossibilitat tècnica de no saber on es troba el treballador en cada moment de la jornada laboral, no serveix d’excusa. Ni empresa ni treballador poden eludir les seves responsabilitats.

Però, com poden fitxar en remot els teletreballadors?

Els sistemes són molt variats i accessibles a tothom… Avui dia PC, mòbil o tablet són els nostres companys al llarg del dia, tant per jornada laboral com en els espais de temps personals.

Són diverses les eines que actualment hi han disponibles al mercat, pel moment actual que estem vivint. Entre elles trobem DOCUTIme , que et permet fitxar de la manera més adient segons el teu model de negoci i segons la disponibilitat geogràfica dels teus equips.

Et permet:

  • Fitxar còmodament des del teu mòbil, a través de la pròpia app, on siguis i sempre que ho requereixen.
  • Registrar la jornada des del PC de la teva feina, en entorn web, imputant totes les hores en temps real.

A més, i sempre que necessitis tornar a la teva ubicació física, et permet fitxar des de dispositius digitals o facials que registren i localitzen l’accés al teu punt de feina.

L’eina et permet accedir de manera immediata als informes de registre, a qualsevol paràmetre de geolocalització necessari, i és integrable amb qualsevol plataforma.

No hem d’oblidar que 4 són els aspectes essencials per la supervivència i èxit garantit de qualsevol negoci fruit de la situació inèdita que estem vivint: ESTALVI, TEMPS, PRODUCTIVITAT I SEGURETAT.

Inscriu-te a la newsletter

Inspiració, tendències i opinió per a professionals de la tecnologia

He llegit i accepto l'Avís legal.


Back To Top