skip to Main Content

El futur, perdó el present és digital. El comerç electrònic i la digitalització de la venda a empreses ja són fets irrefutables i no ens queda una altra que adaptar-nos o el mercat ens expulsarà del mateix.

La compra, l’educació i la majoria de les transaccions són digitals i la omnicanalidad coherent, de la qual portem uns anys parlant ja és el que espera qualsevol client sigui B2B o B2C

Fabricants, Retailers, distribuïdors, venedors de comerç electrònic necessiten d’eines digitals que els acosten als seus clients i els permetin atendre més eficientment i amb:

  • Reducció d’errors
  • Estalvi de temps
  • Reducció de viatges i les despeses que comporten
  • Diferenciació davant la competència
  • Estalvi en catàlegs i mostraris
  • Integració amb els sistemes de l’empresa
  • Escalabilitat i actualitzacions contínues
  • Millor atenció a les visites comercials (siguin físiques o virtuals)

Quines eines ens poden facilitar aquesta tasca?

ERP

Enterprise resource planning, és un programari empresarial amb el qual gestiones estocs, productes, persones, hores, productivitat, facturació, comptabilitat, compres, vendes, producció … És difícil trobar una empresa mitjana que no disposi d’un ERP i són multitud les empreses que subministren aquest tipus de solucions.

En certa manera és el cor de les xifres i recursos de l’empresa i algunes es duen sorpreses bones i no tan bones quan s’analitzen aquestes xifres concloents.

CRM

Customer Realationship Management, fonamental per a empreses comercials, per a empreses que tenen clients és a dir per a gairebé totes llevat que siguin monoclientes com alguns proveïdors de matèries primeres o distribució. Amb aquest programari controlem la nostra prospecció i el que fem en el nostre procés comercial i de relació amb els clients des d’abans que ho siguin, evitem molta feina i que es perdin dades i últimament integren funcions de relació amb el client digital com el inbound màrqueting o l’e-mail màrqueting. Aquí gestionem el nostre embut de vendes i gestionem els nostres resultats de manera predictible. Sales Force, Zoho, Hubspot, Inacátalog, Pipedrive són alguns dels que pots trobar alguns gratutios i un altre de fabricació i suport espanyol i que funciona on i offline.

PIM

Product Information Managemment, per a empreses que tenen productes i catàlegs en Indústria, Moda, Farma, Decoració, distribució … i que no poden tenir la informació, fotografies, descripcions de forma dispersa i necessiten atendre als seus clients de forma eficient i amb catàlegs digitals. L’eina que et permet configurar el teu ecommerce sigui B2B o B2C d’una manera eficient i sense errors i per descomptat connectat al teu ERP per gestionar els estocs una revolució per a Importadors, distribuïdors, fabricants i retailers que manegen gran quantitat de productes i punts de distribució i venda. Akeneo, Sales Layer, Salsify, Inacátalog, són algunes de les solucions que pots investigar en aquest sentit.

e-commerce B2B i APP

Com vam comentar el món ha canviat i hem de canviar amb ell, els nostres clients són digitals i el gruix de les compres i comandes s’estan fent des de la WEB o els dispositius mòbils, Magento, Oxid, Prestashop, Ionos, Woocommerce, Inacátalog, t’ofereixen solucions en aquest sentit des gratuïtes fins amb implantacions molt professionals. Imagina als teus clients comprant des de casa seva roba i també els productes que necessita per al seu negoci i indústria i tu sol et preocupes d’atendre’l, enviar ofertes push no invasives i fer-li la seva vida professional més agradable. Sona bé?

Inscriu-te a la newsletter

Inspiració, tendències i opinió per a professionals de la tecnologia

He llegit i accepto l'Avís legal.


Back To Top