skip to Main Content

Empreses amb necesitats de …

Digitalitzar-se, innovar, crear un pla de marketing internacional, implantar Ciberseguretat i/o desenvolupar una Industria 4.0

La Cambra de Comerç obrirà properament convocatòries dins del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya (en endavant POPE).

L’objectiu d’aquestes convocatòries és ajudar als autònoms, pimes i grans empreses a transformar-se digitalment, innovar, expandir-se amb un pla de màrqueting digital, implantar un pla de ciberseguretat i/o projectes per a la indústria 4.0.

Negocis en projectes de …

  • Economia de dades i continguts digitals

Properament RED.ES posarà en marxa una convocatòria per import de 10 milions d’euros, destinats a finançar projectes basats en l’economia de dades i continguts digitals (videojocs, animació digital, ….).

  • Intel.ligència artificial i noves tecnologies habilitadores

Per import de 35 milions d’euros, s’obrirà una convocatòria per donar suport a les empreses en el desenvolupament de solucions en intel.ligència artificial i noves tecnologies habilitadores.

  • Millora de la teva producció, serveis i productes

Entre les mesures adoptades pel CDTI 2020 davant l’impacte de la COVID-19, destaquem

Llegir més

Ampliació en un mes dels terminis de justificació dels projectes

  • Reducció de les garanties sol·licitades a tots els projectes de R+D+i desenvolupats per PIMES i Midcaps (la reducció serà ampliada i gaudiran d’un FAST TRACK especial si l’activitat R+D+i està relacionada amb productes d’emergència).
  • Ampliació de la línia directa d’expansió (LIC-A) a tot el territori nacional i d’acord amb els ajuts regionals, a partir del mes d’abril i amb flexibilització en el temps de justificació.
  • Ajuts parcialment reemborsables i les subvencions seran d’aplicació immediata.
  • Se suspenen i aturen els terminis per la tramitació dels procediments administratius del CDTI, oberts en aquest moment

newsletter

Si vols estar informat dels webinars, ajuts i/o subvencions inscriu-te al butlletí de cambradigital

INSCRIU-TE

COVID-19: Mesures de suport al teu abast

La Cambra de Barcelona, davant la situació excepcional provocada pel coronavirus (COVID-19) i en línia amb les nostres prioritats, posa en marxa una sèrie de mesures i actuacions per continuar atenent les necessitats de les nostres empreses dins de les restriccions que ens hem d’imposar per contenir al màxim l’expansió de la pandèmia i pal·liar les conseqüències derivades d’aquesta.

MÉS INFORMACIÓ

Inscriu-te a la newsletter

Inspiració, tendències i opinió per a professionals de la tecnologia

He llegit i accepto l'Avís legal.


Back To Top