skip to Main Content

logo union europa

logo cambra

logo camaras

logo union

Nou espai polivalent, que compta amb un àrea de coworking i espais de networking, per promoure que les pimes i els emprenedors incorporin les TIC, la innovació i la internacionalització en els seus plans de negoci.

El HUB cambraDigital, és un projecte que ha estat cofinançat per fons FEDER, a través de la Fundación Incyde – Cámara de España, que compta amb una superfície de 500 metres quadrats i està ubicat a la segona planta de l’edifici central de la Corporació, situat a l’Avinguda Diagonal, 452.

HUB cambraDigital

Vol contribuir a millorar la competitivitat i incrementar la productivitat dels emprenedors i de les Pimes del territori, a través del foment de la Transformació Digital.

Què hi trobaràs?

Coworking
On podràs posar en marxa les teves idees cocreant amb altres empreses i disposant d’un lloc de treball i sales de reunions.

Recorda… la transformació digital la farem junts!

Auditori HUB
On es duran a terme les ponències i webinars, entre altres moltes experiències que tenim preparades per tu!

Aquí junts revolucionarem el teu negoci digitalment.

Ah! I si vols tu també podràs organitzar esdeveniments per donar a conèixer el teu negoci!

Acompanyament
A través de l’Oficina de Transformació Digital desplegarem el teu pla de digitalització, estem per ajudar i tu ets la nostra prioritat.

Eines i solucions
Eines digitals que podràs incorporar al teu negoci amb els nostres proveïdors de confiança per treure’ls el màxim profit. A través de l’Oficina de Transformació Digital desplegarem el teu pla de digitalització. Estem per ajudar-te. Tu ets la nostra prioritat!

Si visites cambraDigital també t’orientarem sobre els serveis que ofereix la Cambra de Barcelona: Internacionalització, Emprenedoria, Formació, Projectes europeus i Innovació, …

Vols formar part del HUB cambraDigital?

Vinga! No t’ho pensis més! T’estem esperant!
Deixa’ns les teves dades i et contactarem

He llegit i accepto l'Avís legal / Política de privacitat

Información básica sobre el tratamiento de datos (Reglamento (UE) 2016/679) Responsable del tratamiento: Cámara Oficial de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de Barcelona. Finalidades: Responder a las consultas y dudas planteadas / Recibir comunicaciones de la Cámara. Legitimación: Interés legítimo de atención a los usuarios / Consentimiento. Destinatarios: Los datos no se cederán a terceros, salvo que lo exija una ley o sea necesario por la resolución de la consulta. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir datos, así como el resto que se exponen a las Políticas de Transparencia de la Cámara . Más información a las Políticas de Transparencia de la Cámara.

logo union europa

logo cambra

logo camaras

logo union

El Projecte Coworking Digital (HUB cambraDigital) de la Cambra de Barcelona ha estat cofinançat en un 50% pel FEDER dins de el Programa Operatiu Plurirregional 2014-2020 dins de l’eix 3: Millorar la Competitivitat de les PIMES, Objectiu Temàtic 3 Millorar la competitivitat de les petites i mitjanes empreses, i la prioritat d’inversió 3a Foment de l’esperit empresarial, en particular, facilitant l’explotació econòmica de noves idees, i promovent la creació de noves empreses, també mitjançant vivers.

Inscriu-te a la newsletter

Inspiració, tendències i opinió per a professionals de la tecnologia

He llegit i accepto l'Avís legal.


Back To Top