Tecnología para los negocios - Oberta la convocatòria per als Premis de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica


TENDÈNCIES 29 de novembre de 2022

Les candidatures poden presentar-se fins al 27 de gener de 2023 (inclòs) 

La gala de lliurament se celebrarà a l’Auditori de Barcelona el 9 de març  

La 28a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica (www.lanit.cat), organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), acollirà, com és habitual, el lliurament dels Premis Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada i l’Emprenedoria, el Premi Joan Clarke al/la CIO destacat/da, l’Alan Turing al Compromís Social, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC i -el més rellevant- el Premi d’Honor.

Serà el 9 de març de 2023 quan l’Auditori de Barcelona acollirà la 28a edició de “la Nit”, moment en què es donaran a conèixer els guardonats. A partir d’avui -i fins al 27 de gener de 2023- és possible fer arribar les candidatures a través del correu electrònic comunicacio@lanit.cat.

Les categories són les següents:

Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada. Distingeix la personalitat pública o privada (institució o persona) que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l’Audiovisual en l’àmbit nacional o internacional.

Premi Salvà i Campillo a l’Emprenedoria. Reconeix la capacitat d’una persona a l’hora de posar en marxa una iniciativa empresarial innovadora a Catalunya en el àmbit de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, l’Audiovisual o que es basi principalment en l’ús de les TIC, creada en els últims 5 anys.

Premi Joan Clarke al CIO Destacat. Reconeixement al/la CIO (Chief Information Officer / Chief Innovation Officer) que ha destacat per la seva tasca professional en l’àmbit estatal durant els darrers anys. Serà imprescindible la condició de CIO en l’organisme on desenvolupa la seva activitat, no només circumscrita a tasques de direcció de sistemes d’informació, sinó també en el desenvolupament de tasques d’estratègia tecnològica, transformació digital de la companyia i foment de la innovació.

Premi Alan Turing al Compromís Social. Reconeix la institució o la persona impulsora d’una iniciativa o projecte innovador en l’àmbit de les TIC, amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, l’educació, la cultura o la integració social a Catalunya.

Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC. Reconeix al mitjà de comunicació (ràdio, televisió, premsa o Internet) d’àmbit nacional o internacional o al professional, que hagi destacat per la seva tasca de comunicació i divulgació de les TIC. El premi pot ser atorgat a un mitjà de comunicació en global, un espai en concret, una secció concreta o bé a un professional dels mitjans de comunicació.

Premi d’Honor. Distingeix la personalitat pública o privada (institució o persona) amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l’Audiovisual en l’àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional dins l’Estat.

Jurat de prestigi

El jurat d’aquesta 28a edició de La Nit el tornen a formar professionals del sector TIC de reconegut prestigi i representants d’ambdues entitats organitzadores. Així, els encarregats de valorar les candidatures seran:

• Pilar Conesa, fundadora i CEO d’Anteverti
• Antoni Elias, catedràtic de la UPC
• Marius Gómez, vicedegà de Presidència del COEINF
• Montserrat Guardia, co-founder & CEO de Big Onion Tech i presidenta del Consell Social de la UPC
• Pedro Linares, president de Telecos.cat
• Eduard Martin, degà del COEINF
• Lourdes Muñoz, presidenta de la Iniciativa Barcelona Open Data
• Juan Pablo Peñarrubia, vicepresident del Consell de Col·legis Oficials en Informàtica d’Espanya
• Dani Pujol, president de GrausTIC
• Mònica Roca i Aparici, fundadora i directora general d’IsardSAT group i presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona
• Anna Ma. Sánchez Granados, vicepresidenta de Telecos.cat
• Teresa Serra, fundadora i consellera de TESEM
• Mateo Valero, director del Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS)
• Josep Ventosa, Vice Chairman de Broadcast Networks Europe (BNE) i Chairman del Policy Working Group de l’European Wireless Infrastructure Association (EWIA)
• Un/a representat del Consell de CIOs de Catalunya (CIOs.cat)

Bases de la convocatòria a https://www.lanit.cat/premis 

Danos tu opinión

1 Estrella2 Estrellas3 Estrellas4 Estrellas5 Estrellas (No hay valoraciones)
Loading...

Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

Squarepoint
Ibexa
PymeLegal
CRONUTS.DIGITAL
MetaverLand
Projeccions PDC
ADTEL
Lleida.net
Software Greenhouse
Gotoclient
Mastertec3D
ITEQUIA
CUATROOCHENTA
Iberent
Grupo Sermicro
Keyrus
Alarona Studio
Camerfirma
IEAISA
ABAST
b2b.studio
Trusted Advisors
CHATFORCE
KTYA
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
INNOVAmee
Ipsum Expert
Nominalia
Olivia Express
Wolters Kluwer
Zoho