Tecnología para los negocios - Solucions de pagament pel teu negoci: Square

Square ajuda els venedors a gestionar i fer créixer els seus negocis amb tot un conjunt d’eines compatibles per als comerços. Square ofereix programari dissenyat específicament per gestionar restaurants i operacions comercials complexos, comerços electrònics versàtils, eines de màrqueting per a clients, serveis de finançament integrats, una plataforma de reserva de cites, gestió de personal i molt més. Tot això es pot combinar per ajudar els venedors a estalviar temps i esforços. Milions de venedors d’arreu del món confien en Square per impulsar els seus negocis i poder prosperar econòmicament.

Solucions integrades per a les diverses necessitats d’un negoci:

Square treballa amb tota mena de negocis:grans empreses internacionals amb operacions comercials complexes, negocis que acaben d’arrencar o venedors que van començar amb Square i ara han crescut. Potser tens un negoci de venda ambulant de menjar i ara has decidit que vols obrir un restaurant, o treballes per compte propi i vols contractar algú per primera vegada, o potser has passat de tenir un sol TPV a tenir-ne deu. Sigui quina sigui la teva situació, volem créixer amb tu. Square té solucions per a negocis que operen en sectors com ara comerç, alimentació i begudes, serveis professionals, salut, bellesa i molts altres.

Pots trobar una gran oferta de productes Square a Catalunya, com ara programari, equipament per a TPV o solucions de comerç en línia que s’adapten a qualsevol negoci, amb un sistema de pagament integrat. A Square, fem que acceptar pagaments amb targeta sigui al més ràpid, senzill i segur possible, sense comissions addicionals ni contractes a llarg termini.

TPV Square: una solució fiable que propietaris de negocis d’arreu del món fan servir per processar pagaments, vendre allà on sigui i gestionar les seves carteres de clients. Amb processos de pagament ràpids, una gestió de clients integrada i informes de vendes intuïtius, TPV Square fa que gestionar qualsevol negoci sigui fàcil i agradi tant a propietaris com a clients. De manera opcional, tenim disponibles l’Square Reader, l’Square Terminal i l’Square Register.

Vendes en línia Square és una plataforma de comerç electrònic completament integrada que sincronitza l’inventari i les comandes amb qualsevol TPV Square automàticament, per crear llocs web, rebre comandes en línia, posar en marxa botigues en línia i vendre a través de les xarxes socials.

Pagaments en línia: ofereix una manera de vendre en línia més ràpidament mitjançant els botons de compra i els enllaços de pagament.

Square per a restaurants: combina el sistema de TPV Square amb una pila d’eines integrades creades específicament per a la indústria hotelera. Són eines que normalment s’han d’adquirir per separat i que ara estan totes disponibles en un sol lloc.

Processa pagaments de fins a 3000 € sense pagar cap comissió si et registres a Square.

Fes clic a l’enllaç i registra’t de franc per començar a fer servir Square i aprofitar l’oferta de pagaments sense comissió.

Per a més informació sobre Square, ves a https://squareup.com/es/ca

Una solució de
Square

Eines per posar en marxa, gestionar i fer créixer el teu negoci

Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

ADTEL
Lleida.net
Software Greenhouse
Gotoclient
Square
Mastertec3D
FREE NOW for Business
ITEQUIA
CUATROOCHENTA
Kyocera
Iberent
Grupo Sermicro
Keyrus
Alarona Studio
Infini – Digital Effiency
B2Brouter
Camerfirma
IEAISA
ABAST
OOMKT
Trusted Advisors
SERHS Serveis
CHATFORCE
DSALES 4.0
Doonamis
KTYA
Artimedia
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
Audiovisuals Data
INNOVAmee
Ipsum Expert
LightEyes
Nominalia
Olivia Express
OPTIMOCLICK
SCHUMPIT
Wolters Kluwer
Zoho