Tecnología para los negocios - ERP: OLIVIA EXPRESS

Implantació encapsulada sense sorpreses de l’ERP al núvol Microsoft Dynamics 365 Business Central, basada en l’estàndard  amb funcionalitat afegida perquè tota PIME pugui començar a treballar.

Business Central connecta el teu personal i els teus processos de negoci en una solució única, de forma que les dades poden compartir-se ràpida i fàcilment amb les persones clau de tota l’empresa. Tindràs accés a les dades més actuals i precises perquè puguis prendre les decisions més informades possibles i amb el temps de resposta necessari per estar sempre un pas per endavant de la teva competència.

Des del primer dia, fa que la gestió de les finances, les vendes, el servei i les operacions siguin més fàcils i ràpides. Tot i la seva facilitat d’ús i el seu baix cost, Business Central és una solució completa, ja que posseeix dècades d’experiència de Microsoft en el desenvolupament d’aplicacions empresarials. Una nova versió de Navision adaptada específicament a les necessitats de les petites i mitjanes empreses actuals.

L’ERP té infinitat d’opcions i possibilitats, però per a obtenir el màxim profit d’elles, és necessari implantar-lo. La implantació és el procés pel qual establirem com volem que es comporti el ERP perquè cobreixi els requeriments del nostre negoci. Això abasta nombroses opcions que a través de les nostres respostes haurem de triar. Un dels maldecaps de moltes empreses és quant de temps durarà aquest procés i quina serà la inversió econòmica, dues variables que gràcies a Olivia Express podràs controlar des del primer dia.

T’oferim dos plans segons les teves necessitats i temps que puguis dedicar a la teva implantació. Tenim un model d’autoservei on tu seràs qui implantarà la solució de negoci amb l’ajuda de més de 100 videotutorials de configuració i funcionalitat de l’eina realitzat pels nostres consultors, basant-se amb la formació necessària perquè tota PIME pugui començar a treballar o si ho prefereixes podem fer aquest procés per tu. Tots dos plans inclouen la formació online i una capa de valor funcional que no inclou Business Central i hem detectat que tots els nostres clients requereixen per poder iniciar.

A més, podràs utilitzar la solució en català, ja que hem desenvolupat una aplicació gratuïta publicada a la Microsoft Appsource per tal de traduir Business Central al català.

Beneficis:

  • Treballar amb un ERP des de les aplicacions que utilitzes a diari (Outlook, Teams, Excel)
  • Controlar la inversió econòmica i el temps d’implantació, sense sorpreses
  • Accedir a una acadèmia virtual amb més de 100 vídeos actualitzats de Business Central
  • Tenir una solució estàndard de negoci al núvol amb una capa de valor afegit que no ve inclòs de sèrie
  • Tenir tota la informació de les subscripcions en una entorn virtual
  • Incrementar o reduir llicències a la pròpia web
  • Accés a suport online amb via directa als nostres consultors mitjançant Microsoft Teams

Una solució de
Olivia Express

Altres solucions de
Olivia Express:


Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

FREE NOW for Business
ITEQUIA
CUATROOCHENTA
Kyocera
Iberent
Grupo Sermicro
Keyrus
Alarona Studio
Infini – Digital Effiency
Camerfirma
IEAISA
ABAST
OOMKT
Trusted Advisors
SERHS Serveis
CHATFORCE
DSALES 4.0
Doonamis
KTYA
Artimedia
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
Audiovisuals Data
INNOVAmee
Ipsum Expert
LightEyes
Nominalia
Olivia Express
OPTIMOCLICK
SCHUMPIT
Wolters Kluwer
Zoho