Tecnología para los negocios - CUATROOCHENTA

Cuatroochenta és una companyia de software cloud de nínxol que desenvolupa productes i serveis dirigits a la millora del funcionament i la ciberseguretat de les empreses.

Les nostres solucions donen servei a milions d’usuaris i professionals de sectors com la banca, assegurances, facility services, salut, transport, tecnologia, oci, retail, tèxtil, distribució i altres.

Ajudem tant a les empreses grans com a empreses familiars que aposten per evolucionar i transformar-se. El denominador comú dels nostres clients és visió i orientació cap a la millora contínua.

Els nostres equips treballen de forma integrada i amb visió holística per a desenvolupar arquitectures tecnològiques per als nostres clients de manera escalable, flexible, robusta, eficient i segura. 

QUÈ OFERIM

Comptem amb solucions especialitzades per a l’optimització de processos i la gestió d’activitats concretes, millorant la productivitat mitjançant l’ús de software i microserveis cloud.

 • FAMA. Plataforma per a la gestió integral d’actius i infraestructures, orientada a l’optimització de les empreses i administracions públiques.
 • Checking Plan. Plataforma de gestió en mobilitat d’infraestructures, actius i treball de camp, líder en el sector de Field & Facility Services.
 • Solucions d’Optimització (BPTs). les nostres Business Performance Tools són aplicacions cloud per a optimitzar processos, serveis i activitats en les organitzacions, sota model SaaS i/o llicenciament. Destaquem la plataforma de venda d’entrades en línia, Uaresafe (servei Mobile per a detecció d’amenaces i VPN), USign (app de signatura amb certificat digital)i Invoice System (digitalització de factures).
 • Dynamics 365 Business Central. ERP de Microsoft líder per a pimes, totalment personalitzable i escalable segons les necessitats de cada empresa. Comptem amb solucions verticals certificades per Microsoft pel sector tèxtil i de distribució
 • Desenvolupament a mida. Sempre que sigui necessari, podem desenvolupar a mida la solució que els nostres clients necessitin.
 • Ciberseguretat. Apliquem la intel·ligència artificial i la prevenció a la ciberseguretat per a mantenir entorns segurs i minimitzar riscos.

BENEFICIS

 • Treballar amb un ERP integrat amb la resta de solucions de Microsoft (Excel, SharePpoint, Teams, Power BI, etc.)
 • Gestionar totes les àrees de negoci amb l’ERP des d’una plataforma intuïtiva i accessible des de qualsevol lloc, amb possibilitat d’allotjament al núvol i model de subscripció SaaS.
 • Gestionar de manera integral tant les infraestructures com els seus serveis relacionats: manteniment, serveis generals, gestió del patrimoni i actius immobiliaris de les companyies, espais i gestió de tots els aspectes relacionats amb la sostenibilitat de les organitzacions (qualitat, RSC, petjada de carboni, residus, gestió ambiental i energètica…)
 • Optimitzar i gestionar la traçabilitat dels processos i tasques de camp per a empreses amb empleats en mobilitat: planificació i protocol d’activitats, registre de tasques, qualitat i enquestes, gestió de flotes, control de presència i registre horari, incidències, apps de camp i dispositius IoT, localització GPS, informes…
 • Disseny a mida i implementació de solucions tecnològiques, definint l’evolució dels desenvolupaments i el seu roadmap.
 • Garantir la ciberseguretat, prevenir atacs i implantar mesures correctives i de seguretat específiques a la seva situació i necessitat.
 • Unificar totes les necessitats tecnològiques en un únic proveïdor especialitzat en solucions cloud.

Una solució de
CUATROOCHENTA


Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

ADTEL
Lleida.net
Software Greenhouse
Gotoclient
Square
Mastertec3D
FREE NOW for Business
ITEQUIA
CUATROOCHENTA
Kyocera
Iberent
Grupo Sermicro
Keyrus
Alarona Studio
Infini – Digital Effiency
B2Brouter
Camerfirma
IEAISA
ABAST
OOMKT
Trusted Advisors
SERHS Serveis
CHATFORCE
DSALES 4.0
Doonamis
KTYA
Artimedia
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
Audiovisuals Data
INNOVAmee
Ipsum Expert
LightEyes
Nominalia
Olivia Express
OPTIMOCLICK
SCHUMPIT
Wolters Kluwer
Zoho