Tecnología para los negocios - CRM, Dynamics 365: OLIVIA EXPRESS

Microsoft Dynamics 365 permet treballar amb les millors funcionalitats dels sistemes CRM sota un entorn del núvol. La combinació de totes aquestes aplicacions en una única plataforma, sota un model de dades comunes, ajuda a integrar processos i optimitzar la gestió gràcies tenir tota la informació necessària en aplicacions específicament desenvolupades per a cada un dels processos clau de cada negoci. A més, l’eina està totalment integrada a Microsoft 365 (Office 365), pel que podràs treballar amb les eines que treballes habitualment accedint a la informació aportada al CRM pels diferents departaments.

Avui en dia, el client és el centre de totes les decisions i combinar informació aportada per diferents departaments dona més poder de decisió, ja que coneixem tota la activitat amb nosaltres vist per diferents perspectives i podem analitzar en quines àrees cal millorar i potenciar donat mancances que pugui tenir i nosaltres podem oferir els nostres serveis o productes.

Dins la suite Microsoft Dynamics 365 trobem aplicacions per cobrir les següents àrees de la empresa:

  • Dynamics 365 for Sales : Solució integral que aporta la intel·ligència digital en cada transacció, permetent anticipar les necessitats dels nostres clients i oferir un servei personalitzat que reforça les relacions i augmenta els ingressos.

Accedint a tota la informació centralitzada de diferents fonts podràs centrar-te en les oportunitats que poden ser més interessants ja sigui perquè estan més a prop del teu objectiu o l’activitat que han realitzat abans del contacte està més enfocada a un procés de venda més adequat per contactar amb la persona.

  • Dynamics 365 Customer Service: Reforça la lleialtat del client i proporciona un servei al client de primera classe. Converteix les interaccions simples en relacions de per vida oferint un servei sense fissures als teus clients. Proporcionar una cura consistent i intel·ligent conrearà relacions duradores.

Les expectatives que els clients tenen d’un servei impecable estan creixent en intensitat i complexitat a mesura que la transformació digital es consolida en tots els sectors. Amb Dynamics 365 Customer Service, pots centralitzar les teves dades i optimitzar les teves activitats diàries.

  • Dynamics 365 Field Service : Software complet de gestió de serveis de camp que inclou ubicacions de servei, acords de servei, actius de clients, manteniment predictiu, manteniment preventiu, gestió d’ordres de treball, gestió de recursos, inventari de productes, programació i enviament, mobilitat, col·laboració, facturació de clients i anàlisis.

Augmenta la satisfacció dels clients mitjançant l’autoservei, les alertes omnicanal i la programació i l’enrunament sense fissures. Elimineu els errors operatius i desbloquegi el veritable potencial dels seus equips amb Microsoft Dynamics 365 Field Service.

A Olivia tenim experiència implantant tot l’ecosistema de Microsoft ja que cada vegada més es necessita immediatesa de la informació per a tots els departaments treballant amb la mateixa plataforma i accedint a la mateixa font de dades. Evitant així errors d’actualització de dades o desconeixença per part de l’equip de les accions que es realitzen als clients. 

Beneficis:

  • Treballar amb un CRM des de les aplicacions que utilitzes a diari (Outlook, Teams, Excel)
  • Tenir una solució estàndard de negoci al núvol que accedeix a la mateix font de dades que la resta d’aplicacions com l’ERP
  • Comptar amb un proveïdor proper de confiança que parla el teu idioma i ha treballat amb empreses properes del territori

Una solució de
Olivia Express

Altres solucions de
Olivia Express:


Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

FREE NOW for Business
ITEQUIA
CUATROOCHENTA
Kyocera
Iberent
Grupo Sermicro
Keyrus
Alarona Studio
Infini – Digital Effiency
Camerfirma
IEAISA
ABAST
OOMKT
Trusted Advisors
SERHS Serveis
CHATFORCE
DSALES 4.0
Doonamis
KTYA
Artimedia
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
Audiovisuals Data
INNOVAmee
Ipsum Expert
LightEyes
Nominalia
Olivia Express
OPTIMOCLICK
SCHUMPIT
Wolters Kluwer
Zoho