Tecnología para los negocios - Generació de demanda

Per què Gotoclient?

Com a agència boutique hem activat campanyes en més de 21 països europeus, tant per a multinacionals i scale-ups.
Seguim la metodologia ‘Getting Naked’ (Patrick Lencioni), enfocada a contribuir a l’èxit dels nostres clients des del moment 0. Obtindreu la millor enginyeria de generació B2B, perquè ens preocupem de conèixer i entendre el vostre negoci. Som experts en creació de projectes adhoc de generació de demanda, LinkedIn Ads, amb qui treballem colze a colze i altres plataformes.

Què obtindreu?

El millor expertise en:

  • Generació de demanda i leads B2B, ajudem a empreses multinacionals i scale-ups a crear estratègies aplicant les millors pràctiques per a la generació de leads de qualitat, potenciant el vostre pipeline i les taxes de conversió. Us ajudarem a definir el buyer persona, a identificar quins són els seus punts de dolor (pain points), a construir el buyer journey i executarem la campanya a 360o.
  • LinkedIn Ads, busquem el vostre públic objectiu i basem la teva generació de leads en anuncis a LinkedIn per a B2B. LinkedIn és la plataforma social que genera més confiança als seus usuaris*, on la rellevància del contingut lidera com a motiu principal.
  • Inbound Marketing per a B2B, construirem una presència sòlida online B2B a llarg termini, potenciarem la adquisició de clients i l’automatització del marketing.
  • També podeu reforçar el vostre coneixement amb els nostres trainings i tallers de LinkedIn Ads, generació de leads i inbound marketing.

Quins reconeixements ens avalen?

Hem rebut 10 premis en els últims 2 anys (The internationalists for Innovation in Media Awards 2021, Summit Marketing Effectiveness Award 2020, Sortilist Campaña con mayor impacto,…) Hem rebut el premi AVA Digital per la campanya B2B de generació de leads a Cooltra, guardonats a l’excel·lència en els camps de creativitat, branding i estratègia.

També ens han concedit el Certificat Informa elEconomista a la gestió excel·lent (CIEGE), pel que som una de les 53 empreses reconegudes de nou com empresa destadacada en la gestió empresarial, reconeixement que hem obtingut dos anys consecutivament.

Quins són els nostres valors?

Honestedad, responsabilitat i asumpció de conseqüències, respecte, màxima velocitat, i compromís.

Una solució de
Gotoclient


Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

ADTEL
Lleida.net
Software Greenhouse
Gotoclient
Square
Mastertec3D
FREE NOW for Business
ITEQUIA
CUATROOCHENTA
Kyocera
Iberent
Grupo Sermicro
Keyrus
Alarona Studio
Infini – Digital Effiency
B2Brouter
Camerfirma
IEAISA
ABAST
OOMKT
Trusted Advisors
SERHS Serveis
CHATFORCE
DSALES 4.0
Doonamis
KTYA
Artimedia
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
Audiovisuals Data
INNOVAmee
Ipsum Expert
LightEyes
Nominalia
Olivia Express
OPTIMOCLICK
SCHUMPIT
Wolters Kluwer
Zoho