Tecnología para los negocios - Estratègia i gestió de xarxes socials

Estratègia, alt coneixement de l’algoritme i contingut de forta producció audiovisual és la fusió perfecta que usem per fer que les teves xarxes socials siguin el canal idoni per impulsar el teu negoci.

Actualment, la imatge i la publicitat pot determinar el teu èxit, per això estem especialitzats en gestió de xarxes socials, un canal molt visual, però que també requereix coneixement tècnic. El nostre objectiu no només és ajudar-te a arribar al teu client ideal sinó també a fidelitzar-lo. Comptem amb una àmplia experiència gestionant perfils de xarxes socials i campanyes de publicitat en diferents sectors: marques de moda, restauració i hostaleria, món empresarial, serveis, sector esportiu, industrial, B2B, sector de salut, etc.

Comencem realitzant una auditoria i consultoria acurada on detectem les debilitats, fortaleses comunicatives i el posicionament de la marca respecte a la competència. Així podem traçar un pla personalitzat que aporti un valor diferencial i que destaqui en el mercat. La nostra finalitat és clara i compartida amb el client, volem que les xarxes socials siguin un canal rendible per guanyar notorietat, visibilitat i així obtenir més conversions. Enfoquem els nostres perfils amb:

 • Estratègia: creem un pla estratègic per a arribar a objectius.
 • Creació de contingut: fotografia i vídeo creats per a mitjà social. Som experts en contingut que impacti (fotos, vídeos, reels, stop-motion, produccions audiovisuals, edició de fotografia i vídeo…).
 • Gestió i dinamització: Preparem les publicacions i dinamitzem el públic per a fidelitzar-lo amb la marca i fer créixer la comunitat.
 • Copywriting: realitzem tots els escrits de les publicacions, amb una visió estratègica alineada amb el to que ha de tenir el teu negoci.
 • Gestió d’influencers: trobem els microinfluencers i influencers i els alineem a l’estratègia de marca.
 • Social Ads: creem campanyes de publicitat en línia (Facebook & Instagram Ads, Tik-Tok Ads, Youtube Ads…). Creem campanyes que t’acostin al teu públic i es converteixin en vendes, contactes, etc.
 • Alarona Studio és una agència creativa de marketing, comunicació i publicitat que et pot oferir altres serveis com:
 • Web: Disseny i desenvolupament de webs corporatives, ecommerce i solucions a mida.
 • SEO: Posicionem la teva web a Google amb estratègia, rigorositat i analítica constant.
 • SEM: Donem un impuls immediat a les teves vendes i visibilitat a través de publicitat a Google i xarxes socials.
 • Xarxes socials: gestionem l’estratègia de màrqueting en xarxes socials, la producció de contingut, gestió dels perfils i anuncis.
 • Disseny: creem dissenys per a suports online i offline, anuncis, branding, catàlegs, disseny d’espais, etc.
 • Comunicació: Ens ocupem de la difusió en mitjans, realització i enviament de notes de premsa i publicació en mitjans de comunicació.
 • Consultoria: Tenim a la teva disposició el nostre servei de consultoria en el qual creem estratègies i campanyes de màrqueting per al teu negoci i t’assessorem perquè aconsegueixis els teus objectius.

Una solució de
Alarona Studio


Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

Squarepoint
Ibexa
PymeLegal
CRONUTS.DIGITAL
MetaverLand
Projeccions PDC
ADTEL
Lleida.net
Software Greenhouse
Gotoclient
Mastertec3D
ITEQUIA
CUATROOCHENTA
Iberent
Grupo Sermicro
Keyrus
Alarona Studio
Camerfirma
IEAISA
ABAST
b2b.studio
Trusted Advisors
CHATFORCE
KTYA
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
INNOVAmee
Ipsum Expert
Nominalia
Olivia Express
Wolters Kluwer
Zoho