Tecnología para los negocios - Partner tecnològic

Oferim un servei rigorós, excepcional i pròxim on un responsable del compte o coordinador del servei IT està sempre en contacte amb el CTO o responsable informàtic, garantim en tot moment el control de l’activitat i el compliment dels termes i pautes establertes.

Els nostres Serveis

Manteniment i Suport Informàtic

KTYA ofereix un manteniment integral de Servidors Windows Server, MacOS i Linux que inclou manteniment i actualització de sistemes operatius, així com la virtualització de servidors tant de domini com de dades, especialment orientat a Pimes i autònoms a Barcelona i rodalia. Màxima fiabilitat i optimització de recursos del sistema i estructura tecnològica existent. KTYA també ofereix aquest servei a particulars.

KTYA s’integra en els processos propis del client i sempre responent a les necessitats que indica i sol·licita a cada moment (debugging, workflows, monitoratge…) per a treure el màxim partit a les solucions implementades i evitant que la tecnologia pugui obstaculitzar cap procés de l’empresa.

Consultoria tecnològica

KTYA ofereix un servei de consultoria tecnològica gràcies al coneixement de les necessitats i avantatges competitius de sectors específics. Orientada a l’anàlisi i millores del projecte des de la seva concepció fins a la implantació i garantint el posterior aprenentatge i tutela d’un nou sistema o aplicació de gestió empresarial.

Infraestructures tecnològiques

KTYA desenvolupa i gestiona infraestructures tecnològiques a nivell de software i de hardware, robustes i sostenibles, que permeten la correcta integració i connectivitat IT de les diferents parts d’un projecte i les operacions que han de suportar a cada moment.

KTYA ofereix solucions IT globals amb un elevat grau d’especialització en el muntatge  d’infraestructures tecnològiques en centres educatius que aporten solucions, descol·lapsen processos i agilitzen tasques administratives millorant la comunicació entre administració, pares i mestres.

 

Desenvolupaments a mida. App i Web

KTYA dissenya i desenvolupa aplicacions híbrides (basades en HTML5) per a plataformes Android i iOS o WebApps (directament en el navegador). Totes són 100% gestionables des de dispositius mòbils o des d’escriptori en cas de les WebApps amb un disseny totalment responsive. Publicació a App Store i Play Store

KTYA aporta solucions de disseny web a Pimes. Totalment responsive i multiplataforma amb codi optimitzat per a Google i publicació de continguts en xarxes socials, amb solucions personalitzades tant sigui per a una web corporativa com un e-commerce.

Solucions Cloud

KTYA Organitza les dades de la teva empresa, ja sigui en un cloud extern o aprofitant la infraestructura pròpia existent, perquè tinguis accés quan vulguis i de manera remota i segura.

Una solució de
KTYA


Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

Samsung
Quant
Orvit Digital
DE-CIX
RepScan
NETSENSE
Squarepoint
Ibexa
PymeLegal
CRONUTS.DIGITAL
MetaverLand
Projeccions PDC
ADTEL
Lleida.net
Software Greenhouse
Mastertec3D
CUATROOCHENTA
Iberent
Keyrus
Alarona Studio
Camerfirma
IEAISA
b2b.studio
Trusted Advisors
CHATFORCE
KTYA
Altostratus
Amvos Digital
BESTPLANT
INNOVAmee
Wolters Kluwer
Zoho