Tecnología para los negocios - ABAST Cloud

La teva empresa necessita solucions TIC innovadores i flexibles que permetin impulsar la transformació digital dins la teva organització i assolir reptes com millorar l’eficiència i competitivitat, redissenyar i optimitzar processos o abordar nous models de negoci. El model de computació al núvol ofereix Infraestructures o Plataforma TIC com a Servei (IaaS /PaaS) o aplicacions en format SaaS (Software as a Service) que permeten una posada en marxa més ràpida, molta més adaptabilitat i agilitat i pagar pel que necessites sense grans despeses inicials.

Des d’ABAST, consultora tecnològica catalana amb prop de 40 anys al mercat de les TIC, posem a la teva disposició una oferta diferencial de solucions IaaS, PaaS i SaaS per a l’empresa gràcies a les nostres aliances amb proveïdors líders com Microsoft, Oracle, HPE, etc., i al nostre equip humà, format per més de 415 professionals (consultors, programadors, tècnics, operadors…) amb una gran experiència i coneixements en totes les tecnologies que oferim.

 

Plataforma IaaS i PaaS.

La teva infraestructura TI i tota la tecnologia per desenvolupar noves aplicacions, al núvol

Sota la marca #HybridCloudConnect, ABAST ha construït una oferta única i diferencial amb la combinació de les millors plataformes cloud empresarials públiques i privades, connectades entre si i gestionades pel nostre equip de Serveis Gestionats.

T’oferim també els nostres serveis d’acompanyament en l’adopció del cloud, basats en un model de col·laboració amb el teu equip de TI i tenint en compte el vostre actual entorn TI. T’ajudem amb l’elecció del millor entorn, amb el disseny de l’arquitectura més adient i amb els serveis de Transició i Transformació (T&T) necessaris per migrar amb èxit les teves TI al núvol.

La gran varietat de serveis PaaS que ofereixen Microsoft Azure i Oracle Cloud, permeten també abordar de forma més senzilla i amb un time-to-market molt més baix la incorporació de noves tecnologies com intel·ligència artificial, Machine learning, Big Data, assistents virtuals, IoT, etc.

 

Solucions SaaS.

Aplicacions empresarials en el núvol amb pagament per ús o per número d’usuaris

ABAST posa també a la teva disposició un ampli portfoli d’aplicacions al núvol en format SaaS per a la gestió i automatització de processos empresarials, la gestió i anàlisi de la informació,  la seguretat, la gestió de TI, etc. Aquestes són algunes de les més destacades:

Per totes elles, ABAST ofereix els serveis necessaris per a la seva implantació, adaptació a les necessitats de cada client i manteniment, així com la formació que sigui necessària pels usuaris i administradors de les solucions.

Una solució de
ABAST


Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

Ibexa
PymeLegal
CRONUTS.DIGITAL
MetaverLand
Projeccions PDC
ADTEL
Lleida.net
Software Greenhouse
Gotoclient
Square
Mastertec3D
FREE NOW for Business
ITEQUIA
CUATROOCHENTA
Kyocera
Iberent
Grupo Sermicro
Keyrus
Alarona Studio
Camerfirma
IEAISA
ABAST
b2b.studio
Trusted Advisors
CHATFORCE
KTYA
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
Audiovisuals Data
INNOVAmee
Ipsum Expert
Nominalia
Olivia Express
Wolters Kluwer
Zoho