Tecnología para los negocios - FREE NOW for Business

Una solució de Free Now

FREE NOW és l’App de Mobilitat resultant de la Joint Venture formada per BMW i Daimler que integra en una sola aplicació tots els serveis de mobilitat disponibles.
A més del servei de taxi, FREE NOW for Business ara també ofereix serveis de micromobilitat, com ara patinets, bicicletes, motos i cotxes compartits.

Amb presència en 10 mercats europeus, els serveis que ofereix FREE NOW atrauen 54 milions d’usuaris a més de 170 ciutats. FREE NOW és, per tant, el proveïdor de serveis de multimobilitat més gran a Europa.

A FREE NOW for Business un equip d’experts treballa diàriament per facilitar la gestió dels viatges corporatius amb solucions a mida de cada companyia, amb la possibilitat de poder personalitzar cada detall perquè tots els empleats viatgin d’acord amb les polítiques d’empresa: temps, ubicació, mètode de pagament, tipus de vehicle o facturació.
A més de la divisió corporativa, FREE NOW for Business ofereix una solució adaptada al sector Hospitality i les necessitats del dia a dia posant a disposició d’hotels, restaurants i qualsevol tipus d’establiment orientat a l’hostaleria i al turisme, un servei amb què podran gestionar els trasllats dels clients i convidats. A través del Web Booker (servei web i totalment gratuït) podreu sol·licitar el servei de taxi que els vostres clients necessitin anticipadament o de forma immediata. A més, per a aquells establiments amb un volum més gran de trajectes, FREE NOW for Business posa a disposició el Taxi Butler: un dispositiu de trucada a través d’un botó que proporciona agilitat en moments de gran operativa.

Amb aquest servei, l’App de Mobilitat pretén donar resposta a les necessitats dels negocis que cuiden al detall l’experiència dels seus clients i simplificar el dia a dia de qui és al front office, vetllant per oferir un servei professional i digitalitzat. Així, un restaurant es pot ocupar d’organitzar el trasllat dels seus clients al mateix temps que gestionen la reserva d’una taula o un hotel es pot encarregar de gestionar el trajecte des de l’aeroport o fins a la zona que voleu visitar el vostre client, oferint un valor afegit i cobrint l’experiència 360 durant la vostra estada.

Una solució de
FREE NOW for Business


Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

ADTEL
Lleida.net
Software Greenhouse
Gotoclient
Square
Mastertec3D
FREE NOW for Business
ITEQUIA
CUATROOCHENTA
Kyocera
Iberent
Grupo Sermicro
Keyrus
Alarona Studio
Infini – Digital Effiency
B2Brouter
Camerfirma
IEAISA
ABAST
OOMKT
Trusted Advisors
SERHS Serveis
CHATFORCE
DSALES 4.0
Doonamis
KTYA
Artimedia
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
Audiovisuals Data
INNOVAmee
Ipsum Expert
LightEyes
Nominalia
Olivia Express
OPTIMOCLICK
SCHUMPIT
Wolters Kluwer
Zoho