Tecnología para los negocios - Especialistes en anàlisi de dades

Us ajudem al fet que les vostres dades cobrin la importància que realment tenen i que es converteixin en actius de valor per a la presa de decisions diària.

Us guiarem al llarg de tot el data journey, independentment del vostre nivell de maduresa en analytics. Al llarg d’aquest camí, anirem aplicant casos d’ús de gran impacte per al vostre negoci i sector, gràcies al know-how que hem anat adquirint en projectes a nivell mundial.

Comptem amb un portfoli que se centra en el que realment us importa:

  1. Assessments 360è, on identificarem en quin punt de maduresa esteu, quines són les vostres necessitats de Data Analytics i definirem un roadmap amb el desenvolupament i aplicació de casos d’ús de gran impacte.
  2. Data Analytics, un dels nostres majors pilars, on us podem ajudar a través de projectes de Govern i democratització de la Dada, Data Fabrics, Logical Data Warehouses, analítica Self-service, Cloud analytics o analítica predictiva.
  3. Human-Centric Digital Experience, us ajudem a escoltar els vostres clients a través dels diferents touchpoints. En unificar tota aquesta informació i analitzar-la, podreu respondre a temps a les seves necessitats per a oferir-los una experiència omnicanal personalitzada, anticipar-vos als esdeveniments i prendre millors decisions.
  4. Automatització i Intel·ligència Artificial, posem la IA, el cloud i el BI al servei del vostre negoci per a prendre millors decisions de manera automatitzada. En millorar la productivitat, la precisió dels processos i dedicar el vostre temps a tasques de major valor, el negoci es veu impactat des del primer moment. Per exemple, el manteniment predictiu.
  5. Cloud Advisor i APIs, actualment estem guiant als nostres clients al llarg del seu Cloud Data Journey. Gràcies a la nostra xarxa de partners i expertise en els casos d’ús que estan tenint major impacte en cada indústria, us ensenyem a desembolicar-vos i a prendre millors decisions en entorns on la complexitat creix de manera exponencial com a entorns multicloud i de cloud híbrida.

D’altra banda, posem a la vostra disposició APIs fàcils d’usar per a compartir serveis i dades de confiança entre departaments interns i grups externs. Podreu agilitar els DevOps reduint els costos operatius en reutilitzar aquestes APIs i podreu integrar aplicacions i dades de qualitat per a augmentar la productivitat del vostre equip.

Una solució de
Keyrus


Ets un proveïdor de solucions TIC i vols aparèixer en aquest portal?

Ets una empresa i no trobes el que estàs buscant?


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Rep cada dues setmanes totes les novetats sobre les tecnologies de la informació per a empreses.

PROVEÏDORS DE CONFIANÇA

RepScan
NETSENSE
Squarepoint
Ibexa
PymeLegal
CRONUTS.DIGITAL
MetaverLand
Projeccions PDC
ADTEL
Lleida.net
Software Greenhouse
Gotoclient
Mastertec3D
ITEQUIA
CUATROOCHENTA
Iberent
Grupo Sermicro
Keyrus
Alarona Studio
Camerfirma
IEAISA
ABAST
b2b.studio
Trusted Advisors
CHATFORCE
KTYA
Altostratus
Amvos Digital
ARSYS
BESTPLANT
INNOVAmee
Ipsum Expert
Nominalia
Olivia Express
Wolters Kluwer
Zoho